Author Topic: Anyone having problems with the forum  (Read 4148 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Mr Rizla

  • Administrator
  • Forum Member
  • *****
  • Posts: 1379
  • Ken Sutherland (USR 27)
Anyone having problems with the forum
« on: March 01, 2016, 08:38:26 PM »
Greetings,
Had reports that some recent posts were not showing up but i cant see any issues, anyone else been having problems?


Cheers
Ken

Offline TallGuy - USR11

  • USR Committee
  • Forum Member
  • ****
  • Posts: I am a geek!!
  • Colin Wrigglesworth (USR11)
Re: Anyone having problems with the forum
« Reply #1 on: March 01, 2016, 10:55:24 PM »
If they were post stating that an individual would be attending an event, then they get deleted when that individual is added to the roll call topic of that event.

Offline Julian Barker [Giuliano] USR 10

  • USR Committee
  • Forum Member
  • ****
  • Posts: 973
Re: Anyone having problems with the forum
« Reply #2 on: March 02, 2016, 07:01:12 AM »
It is confusing when you click on a link in a new post notification but the post has been deleted when the name is added to the attendee list. It also makes it difficult to see who the new attendees are, especially on the week attended events.

My only problem is the fecking cookie notification which pops up no matter how many times I click on it. Surely the forum can seat a cookie seating I accept cookies?

Offline Charlesm

  • USR Rider
  • Forum Member
  • ***
  • Posts: 89
Re: Anyone having problems with the forum
« Reply #3 on: March 02, 2016, 07:44:31 AM »
If this thread is a reporting point for forum issues can I mention Tapatalk?

I generally now login to the forum from my phone through Tapatalk and the forum seems to be using an outdated version of the plugin which causes glitches with the login process.

Sent from my HHGTG. 42.